fbpx

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ TOYOTA

Προστατεύστε την μπαταρία της Toyota σας!

Μετά από τις συχνές κλοπές των μπαταριών στα ηλεκτρικά οχήματα, η Defender Car Security σχεδίασε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το σύστημα αντικλεπτικής προστασίας WATT-LOCK, διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της Toyota.

Η εγκατάσταση του αντικλεπτικού συστήματος εμποδίζει το ξεβίδωμα των μπουλονιών σύσφιξης της μπαταρίας, περιορίζοντας την κλοπή του μπλοκ μπαταρίας στα υβριδικά αυτοκίνητα.

 

Ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων για την μπαταρία της Toyota σας

Η αποτελεσματικότητα του αντικλεπτικού συστήματος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των καλυπτόμενων μπουλονιών και τη θέση τους.

Η κάλυψη των ακριανών μπουλονιών εγγυάται την καλύτερη ασφάλεια με τη μικρότερη επένδυση!

Πώς λειτουργεί το αντικλεπτικό σύστημα Wattlock
για την μπαταρία της Toyota σας;

Η εγκατάσταση του αντικλεπτικού συστήματος εμποδίζει το ξεβίδωμα των μπουλονιών σύσφιξης της μπαταρίας, περιορίζοντας την κλοπή του μπλοκ μπαταρίας στα υβριδικά αυτοκίνητα. Η απεγκατάσταση του αντικλεπτικού συστήματος είναι δυνατή μόνο με τη χρήση του κλειδιού!

Τι περιμένετε;

Συνδυάστε τις λύσεις για απόλυτη προστασία!

Συμπληρώστε τη φόρμα και κατεβάστε το φυλλάδιο του WATT-LOCK.

Είστε εγκαταστάτης ή ιδιώτης;

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το αντικλεπτικό σύστημα μπαταρίας για υβριδικά / ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Toyota. Επιλέξτε το πλαίσιο “Εγκαταστάτης” και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για να γίνετε επίσημος συνεργάτης μας.

Είστε ιδιώτης; Αφήστε τους ειδικούς μας να σας συμβουλεύσουν, θα βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά

Είστε ιδιώτης ή εγκαταστάτης;